KONYA SELÇUKLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 YILI AĞUSTOS AYI EĞİTİM TOPLANTISI ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULUNDA YAPILDI

2021 YILI AĞUSTOS AYI EĞİTİM TOPLANTISI ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULUNDA YAPILDI

2021 Yılı Ağustos Ayı Eğitim Toplantısı Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi YAMLI başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği başkanlarının katılımı ile yapıldı. Toplantı da  İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Dündar POLATCAN tarafından ilçenin eğitim - öğretim durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi YAMLI pandemi sürecinde yaşananlar ve vaka oranları hakkında açıklama yaparak aşılamanın önemini vurguladı. Okullarımızın yüz yüze eğitime başlaması nedeniyle gerekli tedbirlerin alındığını ve eksik görülen alanlarda gerekli iyileştirmenin yapılacağını belirtti. Daha sonra katılımcılara sorularını iletmeleri için söz verildi. Ardından toplantı iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.

20-08-2021

Ana Bina/Nişantaş Mh. Şahinağa Sk. Kemerli Cd. Selçuklu Kaymakamlığı 4. Kat. Selçuklu/KONYA Ek Bina/Mehmet Akif Mah. Muabbet Sk. No3 Selçuklu/KONYA - Ana Bina/ 0 (332) 238 40 92 Ek Bina/ 0 (332) 238 42 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.